VIDEO. Circulaţia va fi deschisă pe încă un tronson la Autostrada Bucureştiului

VIDEO. Circulaţia va fi deschisă pe încă un tronson la Autostrada Bucureştiului

În scurt timp va fi deschisă circulaţia pe încă 13 km din semi-inelul sudic al Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0), între DN5 şi DN4, anunţă Profit.ro.

După încheierea lucrărilor pe încă un segment din Lotul 1 (Glina-Vidra) se va putea circula şi pe cei 6 km din cei 16,3 km ai Lotului 2 (Vidra-Bragadiru), deja finalizaţi la sfârşitul anului trecut.

Din aprilie se va circula- între DN6 şi DN4- pe 23,3 km din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al A0.

Constructorul turc este bine mobilizat în şantier şi, dacă menţine ritmul actual de lucru, la sfârşitul lunii mai va finaliza şi ceilalţi 9,93 km ai Lotului 1 al A0 Sud, care vor asigura conexiunea cu Autostrada Soarelui (A2).

Aceasta înseamnă că în sezonul estival se va putea circula în regim de autostradă, până la Constanţa, de la intersecţiile A0 Sud cu DN 6, DN5, DN4, arată ministrul.

Recent a fost anunţat că se poate circula şi pe noul pasaj peste Autostrada Bucureştiului, pe sectorul construit între Glina şi Vidra.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureştiului - A0 Sud are o lungime de 16,9 km, cuprinsă între localităţile Cernica şi Jilava, judeţul Ilfov”, a spus Irinel Ionel Scrioşteanu într-o postare pe pagina sa.

Afla mai multe desprepasaja0
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt