ZINA DUMITRESCU A LEŞINAT LA UN EVENIMENT!

DISTRIBUIȚI

Momente dramatice la un eveniment din Capitală! Zina Dumitrescu, mama modei româneşti, a leşinat sub ochii celor prezenţi. Creatoarei de modă, în vârstă de 80 ani, i s-a făcut brusc rău în timpul unui interviu. O ambulanţă a fost chemată de urgenţă la faţa locului, iar medicii i-au acordat primul ajutor.  Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Invitată de Dana Săvuică să participe la lansarea unei colecţii de cămăşi, Zina Dumitrescu a clacat! Creatoarei de modă, în vârstă de 80 de ani, i s-a făcut brusc rău în timpul unui interviu şi s-a prăbuşit inconştientă pe un scaun. Organizatorii evenimentului i-au sărit imediat în ajutor, au stropit-o cu apă pe faţă şi au chemat de urgenţă o ambulanţă.

Ajunşi la faţa locului în câteva minute, medicii de pe Ambulanţă i-au acordat primele îngrijiri pacientei, care avea tensiunea sub limita normală şi puls 100. La întrebarea ce medicamente a luat, Mama Zina le-a răspuns medicilor că a luat un somnifer noaptea trecută.

Mama Zina a refuzat categoric să se interneze în spital. A dorit să plece la azilul din Ghermăneşti, acolo unde locuieşte. Doamna modei româneşti chiar a avut şi ceva chef de glumă.

Îi urăm şi noi multă sănătate Zinei Dumitrescu.