Zeci de tineri curajoşi s-au întrecut într-un campionat internaţional de… supravieţuire. Au urcat pe planuri înclinate, au coborât în tandem, au tras cu arcul şi au stins incendii, totul, contracronometru

DISTRIBUIȚI

Zeci de tineri curajoşi s-au întrecut într-un campionat internaţional de… supravieţuire. Au urcat pe planuri înclinate, au coborât în tandem, au tras cu arcul şi au stins incendii, totul, contracronometru. Însă probele fizice nu au fost singurele care le-au dat bătăi de cap concurenţilor. Logica, abilitatea de a crea strategii şi de a rezolva situaţii şi-au spus şi ele cuvântul în rezultatul final.

Competiţia a fost plină de capcane. Dincolo de o bucată de vată ascunsă într-un craniu de pasăre, cea mai… vie dintre surprize a fost o broască pusă în cutia cu indicii. Nu-i de mirare că proba de astăzi s-a numit ,,ai pus-o”.

Cele două echipe au muncit împreună pentru a ajunge de la punctul de plecare până la planul înclinat. De acolo, au coborât în tandem.

Monica şi Andrei sunt colegi la sporturi de contact şi au făcut echipă în această competiţie dură pe care au dus-o cu succes la sfârşit.

Cei doi au avut nişte adversari pe măsură: echipa Marocului. Ali a venit pentru prima oară în România. A fost plăcut surprins să afle că prietenul lui, Karim, l-a înscris în concurs.

În ciuda entuziasmului, adrenalina şi tracul de concurs i-a făcut pe cei doi să comită multe greşeli. Ali a folosit două săgeţi deodată când a tras cu arcul, iar focul le-a dat bătăi de cap.

Şi nu a fost singura greşeală. Au fost haotici în căutarea bidonului cu presupusa substanţă radioactivă şi au pierdut minute în şir.

Iar la final au pierdut alte trei minute pentru a căuta cei 10 melci. Nu i-au găsit, aşa că au renunţat şi au fost depunctaţi cu încă un minut.

Campionatul Internaţional de Supravieţuire se încheie astăzi, după cinci probe de foc.