Zeci de mii de oameni au protestat şi în marile oraşe ale ţării. La Cluj, Iaşi, Constanţa, Galaţi, Craiova şi nu numai au răsunat strigăte de revoltă

DISTRIBUIȚI

Alte zeci de mii de oameni au protestat şi în celelalte oraşe ale ţării. La Cluj, Iaşi, Constanţa, Galaţi, Craiova şi nu numai au răsunat strigătele de revoltă ale tutror celor care cer cu îndârjire retragerea ordonanţelor prinvind graţierea şi modificarea codurilor penale, iniţiate de Guvernul Grindeanu. La Timişoara, protestatarii au aplaudat-o în rafale pe Marilena Mihăilescu, tânăra care a compus deja celebră baladă a lui Dragnea. 

Tânăra timişoreacă a lansat pe internet parodia în care îi ironizează pe Liviu Dragnea şi pe prim minitsrul Sorin Grindeanu, dar aseară a interpretat-o live, la microfon, acopaniată de-o chitară.

Cei şase mii de protestatari au aplaudat-o şi au râs împreună, dar mesajul lor a fost extrem de serios! Ordonanţele prinvind graţierea şi modificarea codurilor penale trebuie să dispară.

Şi la Craiova oamenii supăraţi pe deciziile noului guvern au ieşit în Piaţa Prefecturii.

La Galaţi, nemulţumiţii s-au mobilizat pe reţelele de socializare, iar la ora 17 fix au fost în faţa Prefecturii. Cu toţii au cerut ca cei care au încalcat legea să îşi ispăşească pedepsele primite.

Toţi protestatarii au promis că şi duminica viitoare vor fi în stradă, dacă cele două ordonanţe nu vor fi anulate.