Vreţi să fugiţi de-acasă de sărbători, departe de temperaturile scăzute, şi să faceţi din Revelionul de anul acesta unul de-a dreptul memorabil ?! Atunci trebuie să ştiţi că o destinaţie exotică este cea de care aveţi nevoie. Să ciocniţi paharele cu şampanie, pe nisipul fin din Maldive, să vă puneţi dorinţe pentru noul an pe plaja din Thailanda ori din cele mai exclusiviste restaurante din Dubai va fi, cu siguranţă, o experienţă de neuitat

DISTRIBUIȚI

Vreţi să fugiţi de-acasă de sărbători, departe de temperaturile scăzute, şi să faceţi din Revelionul de anul acesta unul de-a dreptul memorabil ?! Atunci trebuie să ştiţi că o destinaţie exotică este cea de care aveţi nevoie. Să ciocniţi paharele cu şampanie, pe nisipul fin din Maldive, să vă puneţi dorinţe pentru noul an pe plaja din Thailanda ori din cele mai exclusiviste restaurante din Dubai va fi, cu siguranţă, o experienţă de neuitat. Agenţiile de turism mai au oferte atractive pentru întârziaţi, aşa că ar fi bine să vă grăbiţi.

În cazul circuitelor cu autocarul, în Europa, preţurile sunt undeva la 350 de euro de persoană, preţ care include transport şi cazare cu mic dejun. În destinaţiile exotice, media unui pachet turistic este de 2000 de euro. Agenţiile au venit şi cu propunerea unor pachete personalizate, dedicate unor grupuri restrânse de persoane.

Tur care poate include până la cinci ţări vizitate.

O altă variantă de destinaţie pentru sărbători este Malta care anul acesta este promovată prin intermediul pictorilor ce au descoperit-o, aşezându-i apoi farmecul în culori, pe pânză.

Dacă frigul nu vă dă bătăi de cap şi vreţi să vă petreceţi Crăciunul acasă la Moş Crăciun, mai aveţi puţin timp la dispoziţie să mai găsiţi locuri libere.

Preţul unui pachet pentru vacanţa acasă la Moş Crăciun porneşte de la 1500 de euro.