Violate prin metoda „Loverboy”

DISTRIBUIȚI

Şapte fete, unele dintre ele încă minore, din Ploieşti, au fost sechestrate şi violate de un bărbat de 42 de ani. Individul le ademenea pe tinere, plimbându-le cu maşini scumpe şi jurându-le dragoste veşnică. Astfel, tinerele erau atrase în capcană chiar din faţa liceului şi duse într-un apartament din oraş. Surse din anchetă susţin că nu este exclus ca fetele să fi fost obligate şi să se prostitueze.

Încă de la primele ore ale dimineţii poliţiştii şi procurorii din Prahova au descins la locuinţele din Ploieşti ale unor persoane suspectate de viol şi sechestrare de persoane.

Unele dintre tinere erau atrase prin celebra metodă „loverboy”. Suspecţii dădeau târcoale liceului la care fetele învăţau, le promiteau plimbări cu maşini de lux şi, odată urcate în autoturism, minorele ajungeau într-un apartament din Ploieşti, acolo unde erau obligate să întreţină relaţii sexuale cu aceştia.

Suspectul principal este un bărbat în vârstă de 42 de ani din Ploieşti. Acesta a fost adus la audieri, alături de concubina sa, în vârstă de 20 de ani, care se pare că îl ajuta să-şi ducă la bun sfârşit planul.

Cele mai multe dintre fetele care au declarat că au fost violate învaţă la Liceul de Chimie, o unitate de învăţământ aflată la marginea Ploieştiului. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili dacă fetele erau obligate să se şi prostitueze.