VINE SFÂRŞITUL LUMII, DIN NOU?!

DISTRIBUIȚI

Un fenomen astral inedit numit Luna Neagră va avea loc în această seară şi odată cu el s-au născut şi numeroase controverse printre cei pasionaţi de astrologie. Se pare că în acest an, din cauza eclipsei care a avut loc pe 1 septembrie, acest fenoment capătă noi valenţe misterioase.

Iar cum adepţii teoriilor conspirative sunt mereu la datorie, pregătiţi-vă, căci anul acesta sfârşitul lumii se anunţă că va fi..chiar în această seară.

 

Deşi mai nou avem un Sfârşit al Lumii cam în fiecare lună, profeţiile nu se opresc aici şi mai anunţă unul.

Diseară este momentul în care vom asista pentru a „n” a mia oară la…Apocalipsă. Ce spun oamenii?

Mai mult decât atât, se pare că tot în această seară se va coborî şi Iisus Hristos pentru a doua oară pe Pământ. Evenimentului care a produs spaimă i se mai adaugă şi câteva citate din Biblie, care spun unii, vorbesc exact despre Luna Neagră de diseară.

Totuşi, Luna Neagră este un fenoment cât se poate de real. Are loc odată la 3 ani, iar la noi în ţară se va simţi la sfârşitul lunii octombrie. În această seară, luna neagră are loc doar în emisfera vestică.

Însă nu este de mirare că se tot anunţă apocalipsa. Dacă stăm să ne uităm, deşi astfel de profeţii au tot fot făcute de-a lungul timpului, de fiecare dată se găsesc şi destui oameni care să plece urechea la asemenea ştiri. Asta din cauza lipsei de informaţii.

Un studiu recent arată cu 1 din 10 români crede că pământul este plat, iar 2 din 10 pun că soarele se învârte în jurul pământului, nu invers.

Iar până vom lua măsuri în această privinţă, nu ne rămâne decât să aşteptăm cu nerăbdare următorul Sfârşit al lumii.