Vedetele fac avere în noaptea dintre ani

DISTRIBUIȚI

Pentru cântăreţii români nu este deloc rentabil să stea acasă în noaptea de Revelion. Concertele curg pe bandă rulantă, iar tarifele artiştilor nu sunt deloc mici. În capul listei se află chiar Andreea Bălan, care va face un show latino în noaptea dintre ani, pentru câteva mii de euro.

Chiar dacă a devenit de curând mamă, Andreea Bălan vrea să se întoarcă cât mai repede pe scenă. Mai ales că, pentru noaptea de Revelion are deja antamate 8 concerte, iar pentru fiecare în parte, cântăreaţa va lua, nici mai mult, nici mai puţin de 2.500 de euro. Fanii ei spun că îşi merită din plin onorariul.

Anda Adam o ajunge din urmă pe Andreea Bălan. Chiar dacă soţul ei riscă să petreacă între 5 şi 12 ani după gratii pentru fraudă bancară, Anda nu vrea sub niciun chip să îşi anuleze concertele din seara de Revelion, mai ales că… va câştiga şi ea o mică avere. Potrivit click.ro, cântăreaţa are un tarif de 2.000 de euro pentru o cântare, însă promite că va face un show de neuitat. La acelaşi local unde va cânra Anda, va mai încălzi atmosfera şi Elis Armenca.

Crina Matei va fi şi ea la datorie în noaptea dintre ani, cel mai probabil alături de mult mai tinerelul ei iubit, fotomodelul Bogdan Zamfir. Crina va prezenta Revelionul într-o berărie din Bucureşti.

Maria Dragomiroiu va cânta de Revelion tocmai în Arizona, la un local unde vor veni să se distreze mai mulţi români.

Nici Delia nu va sta acasă! Cântăreaţa este printre cele mai solicitate artiste în seara de Revelion. Nici tariful cerut de ea pentru o cântare nu este unul de neglijat. Anul trecut, Delia a încasat pentru o singură cântare, fabuluoasa sumă de 6.000 de euro, iar anul ecesta nu este exclus ca suma să mai crească… puţin.

Lidia Buble a mucit din greu anul trecut în noaptea dintre ani şi se pare că aşa va face şi anul acesta. Dacă anul trecut, cântăreaţa a preferat, pentru suma de 17.000 de euro, să petreacă Revelionul departe de iubitul ei Răzvan Simion, anul acesta o va face pentru o sumă mai mare.