VEDETE TUNATE. SILICOANELE, CHEIA SUCCESULUI!

DISTRIBUIȚI

Grosimea portofelului pare că este direct proporţională… cu mărimea sânilor. Anul acesta, multe vedete au ajuns la bisturiu, şi după ce şi-au măruit bustul au apărut imediat rezultatele… Odată cu silicoanele, ofertele au curs …. şuvoaie.

Natalia Mateuţ s-a operat la jumătatea lunii mai. Sânii ei „au crescut” cu… 330 de mililitri şi după numai patru luni, Natalia a ajuns din asistentă TV… prezentatoare la două emisiuni. Evident, veniturile i s-au triplat. Potrivit click,  bruneta încasează lunar „doar”… 2000 de euro. Culmea, lucrează doar în weekend.

Şi Rocsana Marcu s-a tunat la finalul lunii august. Ea şi-a pus implanturi… de 530 de mililitri, iar luna acesta a primit un contract gras. Mai exact, blonda va prezenta Gala Super-Model, Miss Moldova, iar acest…job o va „îmbogăţi” cu 1500 de euro. Mai mult, blonda va primi 2000 de euro şi pentru a prezenta „Zilele Iaşului”. Unde mai puneţi că odată cu silicoanele şi concertele au început să curgă gârlă.

Nici Adelina Pestriţu nu a rezistat tentaţiei şi s-a tunat în primăvară. Şi-a pus implanturi de 350 de mililitri şi nu numai că …” l-a înnebunit” pe Speak cu noii sâni, dar a şi semnat un contract baban cu o firmă de lenjerie intimă, costume de baie şi dresuri. A mai bătut palma cu mai multe saloane de înfrumuseţare şi magazine de haine care… au umplut-o de bani. Aşadar, se pare că operaţiile estetice… chiar sunt cheia succesului.