Vanghelie, din dragoste pentru Mizil

DISTRIBUIȚI

Marian Vanghelie face orice pentru femeia de lângă el, Oana Mizil. Astăzi, cei doi îndrăgostiţi au venit de mână la curtea supremă, acolo unde se judeca dosarul iubitei sale. Fostul primar a ţinut morţiş să nu o lase singură pentru că, spune el, este nevinovată. Printre atâtea probleme penale, cuplul Vanghelie-Mizil găseşte puterea să zâmbească pentru că au un motiv serios – fetiţa lor.

Dis de dimineaţă cei doi iubiţi au păşit pragul instanţei supreme. Cum era normal, fostul primar nu a putut să o lase singură pe Oana Mizil. Însă nu au zăbovit mult în faţa instanţei pentru că magistraţii au dat alt termen şi procesul s-a amânat. Şi cum era normal, la ieşire, Vanghelie a fost cavaler până la capăt.

Vanghelie susţine că iubita lui nu este vinovată în acest dosar în care este acuzată de incompatibilitate pentru că şi-a angajat mama la parlament, mai ales în condiţiile în care ar fi primit în scris de la parlament că are voie să facă această angajare. Şi iubirea lor este atât de mare încât sălile de judecată şi procesele penale mai degrabă îi unesc.

Supărat pentru că Oana Mizil a fost condamnată în primă instanţă, fostul primar promite să facă dezvăluiri.

Dincolo de toate problemele, cuplul are  un motiv serios să zâmbească.