Vacanţa de Crăciun s-a sfârşit, aşa că românii au început să se pregătească deja pentru petrecerea de Revelion. Completează lista pentru cumpărături şi verifică ultimele detalii, căci rezervările au fost făcute cu multe luni înainte. Cei care rămân în ţară au ales să meargă cu familia la restaurant sau să se distreze cu prietenii la o cabană la munte. Cât despre vacanţele în afară, cei mai mulţi români au ales şi în acest an Dubai sau Thailanda

DISTRIBUIȚI

Vacanţa de Crăciun s-a sfârşit, aşa că românii au început să se pregătească deja pentru petrecerea de Revelion. Completează lista pentru cumpărături şi verifică ultimele detalii, căci rezervările au fost făcute cu multe luni înainte. Cei care rămân în ţară au ales să meargă cu familia la restaurant sau să se distreze cu prietenii la o cabană la munte. Cât despre vacanţele în afară, cei mai mulţi români au ales şi în acest an Dubai sau Thailanda.

Românii sunt obişnuiţi să petreacă până dimineaţa. Aşa că au pregătit totul în detaliu pentru noaptea dintre ani, să se asigure că vor avea parte de multă distracţie. De prea multe griji au scăpat cei care au ales să meargă la restaurant. Trebuie doar să se asigure că  au ales ţinuta potrivită, care să atragă toate privirile.

Cum era de aşteptat, cele mai căutate locaţii sunt staţiunile de pe Valea Prahovei, pensiunile rurale din Bucovina şi Bran-Moeciu, unde pachetele s-au vândut încă de acum câteva luni.

Litoralul este arhiplin şi în noaptea de Revelion, nu doar vara. Faţă de anul trecut, sunt mai multe hoteluri şi pensiuni deschise pentru cei care vor să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la malul mării.

În ceea ce priveşte destinaţiile externe, şi în acest an, vedeta este Dubai. 2017 înregistrează o creştere de 40 la sută a numărului de turişti care merg în ţările exotice de sărbători.

Printre alte destinaţii care au început să câştige tot mai mult teren se numără şi Africa, în special Marocul, şi Insulele Mauritius. Locurile exotice au înregistrat o creştere cu 25 la sută faţă de totalul rezervărilor din 2017. Anul acesta, aproape 300.000 de turişti vor alege destinaţiile interne, dar şi cele din străinătate.