Urmărire ca-n filme pe străzile din Paris! Eroul principal a fost, de data aceasta, chiar Moş Crăciun care, după ce a asistat la un incident în trafic, a pornit în urmărirea şoferului vinovat. Totul a fost filmat şi s-a încheiat…la poliţie pentru fugar, pe care Moşul a reuşit să-l prindă

DISTRIBUIȚI

Urmărire ca-n filme pe străzile din Paris! Eroul principal a fost, de data aceasta, chiar Moş Crăciun care, după ce a asistat la un incident în trafic, a pornit în urmărirea şoferului vinovat. Totul a fost filmat şi s-a încheiat…la poliţie pentru fugar, pe care Moşul a reuşit să-l prindă.

Moş Crăciun se afla pe motocicletă, pe strada Rivoli din centrul metropolei franceze. Îi saluta pe cei aflaţi pe trotuar. La un moment dat, într-o intersecţie, a fost martor când un şofer grăbit a lovit pe trecerea de pieton o persoană şi apoi a încercat să dea bir cu fugiţii. Imediat, Moşul a pornit în urmărirea vinovatului.A crezut că a reuşit să-l oprească, însă şoferul a demarat în trombă.

A urmat o cursă ca-n filme, în care Moşul a reuşit din noui de câteva ori să se apropie de fugar, însă nu a fost chip să-l convingă să se dea jos din maşină.

Poliţiştii au pornit şi ei în urmărirea vehiculului cu pricina şi l-au scos pe şofer din maşină sub ameninţarea armei.

Femeia vinovată de producerea accidentului a fost dusă la poliţie pentru audieri, sub atenta supraveghere a Moşului Crăciun cel…justiţiar.