Unele celebrităţi de la Hollywood au ales virginitatea până în noaptea nunţii. Mai exact, au spus „Nu” sexului, până în ziua în care au spus „Da!”, în faţa altarului

DISTRIBUIȚI

Vă vine să credeţi sau nu, dar unele celebrităţi de la Hollywood au ales virginitatea… până în noaptea nunţii. Mai exact, au spus „NU” sexului, până în ziua în care au spus „DA!”, în faţa altarului. Printre ele, Adriana Lima sau Mariah Carey.

„Îngeraşul” Adriana Lima este una dintre divele care s-au păstrat pentru noaptea nunţii: „Sexul este pentru după nuntă”, a declarat ea înaintea mariajului din 2006, cu Marko Jaric, starul NBA.

La trei ani de la această declaraţie, frumoasa Adriana s-a măritat cu Marko. DIn păcate, cinci ani mai târziu cei doi s-au despărţit.

Un alt cuplu celebru care a avut parte prntru prima dată de pasiune în noaptea nunţii este şi cel forrmat din Mariah Carey şi Nick Cannon.

Totuşi, nici mariajul lor nu a rezistat. Cei doi s-au despărţit în 2014.

Şi frumoasa Ciara se numără printre…. abstinente. Cântăreaţa a declarat pentru Cosmopolitan că nu a făcut sex cu Russel Wilson până când s-au căsătorit:

Ciara şi Russel s-au căsătorit în 2016, iar trei luni mai târziu au anunţat că vor deveni părinţi.

Jessica Simpson a anunţat cu surle şi trâmbiţe că va rămâne virgină… până se va căsători: „Cred cu tărie în virginitatea mea”, spunea Jessica în 2000, înainte de a se mărita cu… Nick Lachey.

Nici căsnicia lor nu a fost de durată, iar Jessica este acum măritată cu Eric Johnson.