Un taximetrist din Reşiţa s-a plimbat cu o mică avere prin oraş, fără să ştie! O clientă, în vârstă de 76 de ani, a uitat-o la el în maşină, în drum spre cimitir. După două ore, femeia şi-a dat seama că şi-a pierdut sacoşa cu bani şi a sunat ca să o recupereze. Taximetristul a returnat toţi banii -10 mii de euro

DISTRIBUIȚI

Un taximetrist din Reşiţa s-a plimbat cu o mică avere prin oraş, fără să ştie! O clientă, în vârstă de 76 de ani, a uitat-o la el în maşină, în drum spre cimitir. După două ore, femeia şi-a dat seama că şi-a pierdut sacoşa cu bani şi a sunat ca să o recupereze. Taximetristul a returnat toţi banii- 10 mii de euro şi peste 10 mii de lei- şi s-a ales cu… un mare „Mulţumesc!”. Şi, ca o coincidenţă ciudată, seara taximetristul a fost călcat de hoţi, care i-au furat 30 de euro, atât cât i-au găsit în casă.

Claudiu Balaci a fost fotbalist şi a jucat la CSM Reşiţa. S-a acidentat în timpul unui meci şi a fost nevoit să renunţe la pasiunea lui. Acum şapte ani şi jumătate s-a apucat de taximetrie. A avut de-a lungul timpului o mulţime de clienţi care şi-au uitat în maşina lui diferite bunuri. Bărbatul le-a înapoiat de fiecare dată lucrurile proprietarilor.

Aventura lui Claudiu Balaci a început după o cursa aparent banală si o poşetă uitat pe bancheta din spate a masinii.

Între timp, taximetristul a mai plimbat vreo patru clienţi, dar toţi au urcat în faţă aşa că, niciunul nu a văzut averea care zăcea pe bancheta din spate. După aproximativ două ore de la cursa spre cimitir, dispecera a întrebat prin staţie cine a dus o bătrânică la cimitir. Cludiu a răspuns imediat, neştiind despre ce e vorba.

Atunci a mers la poliţie, unde a venit şi bătrânica, şi a predat banii.