Un şofer, care a suferit o criză de epilepsie la volan, a provocat un adevărat carambol în centrul oraşului Suceava. Tânărul de 21 de ani le-a declarat poliţiştilor că piciorul i-ar fi rămas blocat pe pedala de acceleraţie. Acela a fost momentul în care a intrat cu viteză în cinci maşini oprite la semafor

DISTRIBUIȚI

Un şofer, care a suferit o criză de epilepsie la volan, a provocat un adevărat carambol în centrul oraşului Suceava. Tânărul de 21 de ani le-a declarat poliţiştilor că piciorul i-ar fi rămas blocat pe pedala de acceleraţie. Acela a fost momentul în care a intrat cu viteză în cinci maşini oprite la semafor. Şi el, dar şi alţi patru şoferi au ajuns la spital. Tânărul care a provocat accidentul în lanţ este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Are permis de conducere eliberat de autorităţile din Marea Britanie, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă omul avea dreptul să conducă. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Alarma se dă puţin după lăsarea serii. Martorii asistă neputincioşi la o scenă de coşmar. Un tânăr aflat la volanul unei maşini înmatriculată în Marea Britanie intră puternic în autoturismele oprite la semafor. Ca într-un efect de domino, cinci maşini sunt spulberate în centrul oraşului.

Unul dintre martorii care au văzut întreaga scenă a sunat la 112 şi imediat la faţa locului au ajuns zeci de salvatori. Patru şoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital.

La spital a ajuns şi tânărul de 21 de ani, care ar fi provocat carambolul. Luat la întrebări, acesta le-a spus medicilor

Medicii spun că cele cinci victime sunt în afara oricărui pericol. Cazul a fost preluat de poliţişti, care încearcă acum să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

În plus, oamenii legii vor să afle dacă şoferul de 21 de ani avea dreptul să conducă, în condiţiile în care acesta suferă de epilepsie. Tânărul a obţinut permisul de conducere în Marea Britanie.