Un şofer care a consumat droguri şi s-a urcat la volan a provocat un scandal imens chiar în centrul Capitalei. Bărbatul îşi bătea soţia aflată pe scaunul din dreapta, moment în care a izbit în plin trei maşini care aşteptau la semafor. Scandalul a continuat în stradă, unde cei doi au continuat să se lovească printre maşinile aflate în mers

DISTRIBUIȚI

Un şofer care a consumat droguri şi s-a urcat la volan a provocat un scandal imens chiar în centrul Capitalei. Bărbatul îşi bătea soţia aflată pe scaunul din dreapta, moment în care a izbit în plin trei maşini care aşteptau la semafor. Scandalul a continuat în stradă, unde cei doi au continuat să se lovească printre maşinile aflate în mers. Un echipaj de la Poliţia Locală aflat în zonă a intervenit prompt, însă bărbatul a gresiv a reuşit pentru moment să scape şi s-a aruncat intenţionat cu capul în geamul unui taximetru. În cele din urmă, oamenii legii au reuşit să îl imobilizeze. Scăpată din mâinile soţului agresiv, soţia a declarat că acesta ar fi provocat intenţionat accidentul pentru că avea de gând să o omoare.

Accidentul în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs sâmbătă după amiază la intersecţia dintre bulevardul Dacia şi Calea Victoriei. Scenariul a fost desprins parcă dintr-un film de acţiune.

Martorii spun că bărbatul îşi bătea soţia aflată pe scaunul din dreapta în momentul în care a intrat în plin în cele trei maşini. Scenele de groază au continuat în intersecţie, printre maşinile aflate în mers. Bărbatul agresiv a continuat să îşi lovească soţia în văzul tuturor.

Un echipaj de la Poliţia Locală, aflat întâmplător în zonă, a intervenit imediat. Şoferul le-a dat însă bătăi de cap poliţiştilor. În încercarea de a scăpa de oamenii legii, s-a izbit violent cu capul de geamul unui taximetru aflat în mers.

În cele din urmă, a fost imobilizat. Soţia şoferului a susţinut că acesta ar fi provocat intenţionat accidentul pentru că voia să o omoare. În autoturism a fost găsit un plic care conţinea un praf alb şi care a fost trimis la laborator pentru analize. Anchetatorii au stabilit că praful era cocaină, din care atât bărbatul, cât şi femeia consumaseră înainte de a urca în maşină. Mai mult decât atât, conducătorul auto avea permisul de conducere eliberat de autorităţile din Liban. Poliţiştii au suspiciunea că acesta este fals. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, iar trei dintre ele au fost transporate la spital pentru îngrijiri medicale. La spital a fost transportat sub pază şi şoferul drogat pentru analize. Ulterior a fost dus la Serviciul Omoruri pentru audieri.

În urma accidentului, s-a deschis anchetă pentru tentativă de omor. Cel mai probabil, bărbatul va fi reţinut de procurori şi va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Mai are deja două dosare penale, iar în anul trecut a fost prins în timp ce conducea fără permis.