Un protest cu totul special

DISTRIBUIȚI

Un protest inedit a avut loc în Bucureşti faţă de şoferii certaţi cu regulile de circulaţie. Silenţioşi, dar inventivi peste măsură, câţiva artişti au cumpărat vopsea şi s-au apucat să deseneze câteva… locuri de parcare…false. Calea Victoriei, una dintre cele mai importante artere din Capitală, a devenit astfel în această dimineată mai bogată cu câteva locuri de parcare. Benzile de biciclete, trotuarul ba chiar şi treptele de la Muzeului Naţional de Artă …nimic nu le-a scăpat artiştilor mai hotărâţi ca niciodată să facă educaţie în trafic. 

Pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei au apărut de aseară câteva locuri de parcare desenate cu vopsea albă şi numerotate. Nu lipsea nici mesajul  de avertozare – NU PARCAŢI! LOC REZERVAT!

Cum e posibil?

Parcările au fost minuţios realizate şi au lăsat impresia că sunt locuri de parcare făcute de municipalitate.

Însă, mai în glumă, mai în serios, domnul are mare dreptate. Evenimentul în cadrul căruia a fost posibil un gest ca acesta a fost aprobat de către Primăria Municipiului Bucureşti.

Totuşi nu au ştiut prea bine ce au aprobat şi care este intenţia organizatorului, căci astăzi mai multe echipaje au început să cureţe urmele manifestului.

Iar părerile despre locurile de parcare surpriză au fost împărţite.

Poate pe viitor vom avea parte de locurile de parcare suficiente, şoferii disciplinaţi, iar traficul va fi fluidizat.