Un obiect zburător neidentificat le-a dat fiori pe şira spinării unor locuitori din Vrancea şi Bihor. Oamenii au filmat scenele incredibile şi le-au postat pe Internet

DISTRIBUIȚI

Un obiect zburător neidentificat le-a dat fiori pe şira spinării unor locuitori din Vrancea şi Bihor. Oamenii au filmat scenele incredibile şi le-au postat pe Internet. Aceleaşi imagini au fost surprinse şi în vestul Rusiei. În timp ce oamenii cred că este un semn de la Dumnezeu, trimis în aceste zile sfinte, specialiştii vorbesc despre experimente militare sau adevărate OZN-uri.

Imaginile au fost surprinse în noaptea celei de-a doua zile Crăciun de un locuitor din Vrancea. Acelaşi obiect luminos a fost fotografiat şi de un bărbat din Bihor.

Aceleaşi imagini au fost surpinse şi în vestul Rusiei. Obiectul luminos nu a fost identificat, însă există mai multe ipoteze despre provenienţa lui.

La extratereştri s-au gândit mai mulţi oameni care au văzut imaginile.

Alte ipoteze trimit către sfârşitul lumii.

Cert e că pentru identificarea unui astfel de obiect zburător, specialiştii ţin cont de nişte reguli universal valabile.

Alţii sunt de părere că obiectul ar proveni din staţia spaţială Tiangong 1, care ar trebui să se prăbuşească pe pământ la începutul lui 2018. Unii specialişti susţin că ar fi vorba despre un meteorit care s-ar fi dezintegrat la intrarea în atmosferă.