Un judeţ întreg se află sub teroare de două zile. Poliţiştii din Satu Mare caută neîncetat un criminal deosebit de periculos care a omorât trei oameni şi apoi s-a făcut nevăzut. Anchetatorii bănuiesc că au de-a face cu un hoţ care a ucis după ce ar fi fost suprins în fapt

DISTRIBUIȚI

Un judeţ întreg se află sub teroare de două zile. Poliţiştii din Satu Mare caută neîncetat un criminal deosebit de periculos care a omorât trei oameni şi apoi s-a făcut nevăzut. Anchetatorii bănuiesc că au de-a face cu un hoţ care a ucis după ce ar fi fost suprins în fapt. Bărbatul de 58 de ani, soţia lui de 55 şi mama femeii, de 79 de ani au fost găsiţi fără suflare şi desfiguraţi, în propria gospodărie. Povestea a şocat o întreagă comunitate. Oamenii se tem pentru vieţile lor, cu atât mai mult cu cât au trecut mai bine de 48 de ore de la tragedie.

Cei doi soţi, povestesc vecinii, erau oameni liniştitţi. Femeia era angajată la Trezorerie, iar soţul ei muncise ca şef de sală la un restaurant. Aveau doi copii care se mutaseră la casele lor şi lucrau zi de zi ca să-şi întreţină locuinţa maiestuoasă de la marginea satului Apia, unde locuia şi mama femeii. Joi seara, cei doi soţi au ajuns acasă de la muncă, moment în care, cred anchetatorii, ar fi suprins un hoţ care ar fi intrat peste bătrână în casă. Cu toţii şi-au găsit sfârşitul în acea noapte şi, cel mai probabil, au zăcut fără suflare până dimineaţă, când o rudă a făcut macabra descoperire.

Omul nu şi-a recunoscut rudele. Atât de tare fuseseră loviţi cei doi soţi. În stare de şoc, acesta a sunat la 112 şi imediat zona a fost împânzită de criminalişti.

Întreg satul tremură de mai bine de două zile, la gândul că un criminal periculos umblă nestingherit în libertate, iar poliţiştii au institutit filtre în tot judeţul.