Un incident sângeros s-a petrecut într-un autobuz din Iaşi. Un adolescent a fost înjunghiat de un alt călător, care a decis să îl pedepsească din cauză că mânca seminţe şi arunca pe jos cojile. Şoferul a văzut toată scena, a blocat uşile, apoi a sunat la 112

DISTRIBUIȚI

Un incident sângeros s-a petrecut într-un autobuz din Iaşi. Un adolescent a fost înjunghiat de un alt călător, care a decis să îl pedepsească din cauză că mânca seminţe şi arunca pe jos cojile. Şoferul a văzut toată scena, a blocat uşile, apoi a sunat la 112. Acum agresorul aşteaptă în arest emiterea mandatului de arestare pentru 30 de zile, în timp ce victima lui se află internată la reanimare. Vă avertizăm că urmează un material cu un puternic impact emoţional.

Sângerosul incident s-a produs într-un autobuz din Iaşi. Adolescentul, în vârstă de 14 ani, era însoţit de câţiva prieteni. Erau zgomotoşi şi mâncau seminţe, spun martorii. Deranjat de atitudinea adolescenţilor, un bărbat de 46 de ani l-a înjunghiat pe puştiul de 14 ani.

Apoi a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Un echipaj medical l-a preluat pe copil şi l-a transportat la spitalul Sf. Maria din Iaşi.

Între timp, poliţiştii l-au imobilizat pe bărbatul care l-a înjunghiat pe copil şi l-au dus la audieri.

Imaginile din timpul altercaţiei suprinse pe camerele de supraveghere au ajuns deja pe masa procurorilor care se ocupă de acest caz.