Un incendiu puternic a izbucnit astăzi într-un apartament de pe Bulevardul Magheru din Capitală. Pompierii au inervenit cu trei autospeciale şi au evacuat 11 persoane. Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să stingă flăcările cu mâinile goale. Focul a fost lichidat după o intervenţie de aproape două ore

DISTRIBUIȚI

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi într-un apartament de pe Bulevardul Magheru din Capitală. Pompierii au inervenit cu trei autospeciale şi au evacuat 11 persoane. Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să stingă flăcările cu mâinile goale. Focul a fost lichidat după o intervenţie de aproape două ore.

Locatarii unui bloc de pe Bilevardul Magheru au observat în această dimineaţă că dintr-un apartament situat la etajul şapte iese fum.

Pentru ca persoanele care locuiesc în clădire să nu fie intoxicate cu fum, pompierii au mers din uşă în uşă şi au evacuat 11 persoane.

Proprietara apartamentului care a ars a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul Universitar.

Intervenţia a fost una dificilă. Cea mai apropiată sursă de apă se află pe o stradă din spatele blocului. După aproape două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.