Un grav accident s-a produs în judeţul Arad, în apropiere de Pecica! Un autoturism înmatriculat în Marea Britanie s-a răsturnat pe câmp, iar doi dintre cei patru ocupanţi au fost răniţi

DISTRIBUIȚI

Un grav accident s-a produs în judeţul Arad, în apropiere de Pecica! Un autoturism înmatriculat în Marea Britanie s-a răsturnat pe câmp, iar doi dintre cei patru ocupanţi au fost răniţi. Unul a fost atât de grav, încât a venit un elicopter ca să îl ducă la spital, mai repede. În timpul operaţiunii de salvare, rudele sale au devenit agitate şi l-au agresat pe colegul nostru, care filma. Vă avertizăm că imaginile şi detaliile care urmează vă pot afecta emoţional.

Accidentul s-a produs de Drumul Naţional 7. Maşina venea dinspre Pecica şi mergea spre Nădlac, iar într-o curbă în pantă s-a răsturnat şi a ajuns pe câmp. Doi dintre cei patru oameni din maşină, toţi de etnie romă, au fost răniţi. Medicii de la SMURD şi-au dat seama imediat că starea unuia dintre ei este extrem de gravă şi au solicitat un elicopter. În acest timp, zona a fost împânzită de rudele victimelor care s-au înfuriat teribil când au văzut jurnaliştii.

Domnu’ poliţist nu a făcut, însă, mare lucru. Nici colegii săi şi nici jandarmii mobilizaţi la locul accidentului pentru calmarea spiritelor.

Până la urmă, individul nu s-a lăsat şi i-a smuls colegului nostru telefonul din mână, apoi i l-a aruncat în mirişte. Între timp, medicii l-au urcat pe bărbatul rănit în elicopter şi au plecat cu el spre spitalul de urgenţă din Arad. Pe drum, însă, el a murit.