Un gălăţean şi-a pârlit porcul pe trotuar, în mijlocul oraşului! S-a întâmplat aseară, de Ignat, iar martori au fost toţi trecătorii. Unul dintre ei a filmat toată scena şi a postat imaginile pe internet. Aşa au aflat şi poliţiştii locali, care au mers la locul faptei şi l-au amendat pe proprietarul porcului

DISTRIBUIȚI

Un gălăţean şi-a pârlit porcul pe trotuar, în mijlocul oraşului!  S-a întâmplat aseară, de Ignat, iar martori au fost toţi trecătorii. Unul dintre ei a filmat toată scena şi a postat imaginile pe internet. Aşa au aflat şi poliţiştii locali, care au mers la locul faptei şi l-au amendat pe proprietarul porcului.

Imaginile inedite au fost suprinse aseară, pe o stradă din spatele prefecturii Galaţi. Aceşti localnici au scos porcul în stradă şi acolo l-au pârlit tradiţional, de Ignat. Erau doi bărbaţi şi două femei în jurul rugului improvizat, iar la un moment dat s-a apropiat şi un copil. Sărbătoarea s-a încheiat brusc în momentul în care au apărut şi…. poliţiştii locali.

Conform aceastei hotărâri de consiliu local, este interzis gătitul pe domeniul public. Nu sunt acceptate nici alte activităţi gospodăreşti care duc la murdărirea străzii.

Doar că, oamenii nu stăteau la bloc… Astăzi, pe lumină, porcul tranşat se putea încă vedea în curtea casei, acolo unde a fost dus imediat după ce poliţiştii locali i-au amendat pe proprietari.