Un elev de la un liceu din Lugoj a fost bătut crunt de nişte colegi, iar toată scena a fost filmată. Imaginile au fost postate pe internet

DISTRIBUIȚI

Un elev de la un liceu din Lugoj a fost bătut crunt de nişte colegi, iar toată scena a fost filmată. Imaginile au fost postate pe internet şi astfel profesorii au aflat despre isprava agresorilor. Inspectoratul şcolar judeţean a cerut o anchetă internă, în timp ce poliţia face cercetări în paralel. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Teribilul incident a avut loc la liceul Aurel Vlaicu, din Lugoj, într-o pauză, iar protagonişti sunt câţiva elevi de clasa a 9-a profesională. Până acum nu s-a stabilit de la ce a pornit totul, dar se ştie cert că principalul autor este cunoscut pentru agresivitatea sa faţă de colegi. În plus, el a şi rămas repetent.

În imaginile filmate de un coleg, se vede cum victima se prăbuşeşte, la un moment dat, la podea. Îngrijorat, unul dintre băieţii care asistau a intervenit, dar a fost imediat tras deoparte, de un altul. Atunci a urmat o rafală de şuturi de picior.

Inspectorii şcolari au cerut o anchetă la liceul Aurel Vlaicu şi vor să afle unde era profesorul de serviciu în timpul pauzei şi de ce acesta nu a intervenit.

Din partea profesorilor, pedeapsa maximă pe care o poate primi bătăuşul este scăderea notei la purtare ceea ce poate duce la pierderea anului şcolar. În schimb, poliţiştii au început o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.