Un bărbat ne dă tuturor o lecţie de viaţă. Fără o mână şi un picior, bărbatul munceşte de dimineaţă până seara şi conduce maşini şi tractoare. Acum are însă nevoie de ajutorul nostru

DISTRIBUIȚI

Un vasluian de 47 de ani ne dă tuturor o adevărată lecţie de viaţă. Fără o mână şi un picior, bărbatul munceşte de dimineaţă până seara şi conduce maşini şi tractoare. Tot ce îşi doreşte acum este să fie sănătos, însă puterile îl lasă pe zi ce trece. Ar avea nevoie de proteze, dar costurile dispozitivelor sunt colosale. Pentru că întotdeauna ne-aţi arătat că sunteţi alături de oamenii greu încercaţi de soartă şi le-aţi întins, de fiecare dată, o mână de ajutor, astăzi vă prezentăm povestea lui Gabi, omul care nu s-a dat bătut deşi a fost mutilat la doar 19 ani. Bărbatul are nevoie acum de ajutorul nostru.

Avea 19 ani şi învăţa să construiască nave, când nenorocirea s-a abătut asupra lui. O piesă de câteva tone s-a desprins şi l-a lăsat fără o mână şi un picior. A urmat o recuperare lungă, iar în momentul în care s-a întors acasă, fata de care era îndrăgostit a acceptat să-i fie soţie, în ciuda handicapului grav.

Cu o forţă de neînchipuit, la scurt timp de la accident, a urcat pe tractorul tatălui său şi a început să muncească pe câmp. A primit în dar o oaie gestantă şi acum a ajuns să crească peste 200 de animale.

În urmă cu 11 ani în urmă şi-a luat permisul de conducere şi de atunci se urcă la volanul unei maşini adaptată nevoilor sale. Gabi nu îşi plânge de milă niciodată.

Gabi este un tată mândru. Are două fete de 25 şi 20 de ani şi de curând a devenit şi bunic.

Vasluianul spune că tot ce îşi mai doreşte acum este să fie sănătos. Odata cu trecerea anilor însă bărbatul simte că îl lasă puterile. Două proteze i-ar uşura viaţa, însă costurile celor două dispozitive speciale se ridică la 100 de mii de euro, bani pe care familia sa nu îi poate aduna… într-o viaţă! Pentru că aţi fost mereu aproape de oamenii care v-au cerut ajutorul, acum o puteţi face din nou. Dacă vreţi să îi întindeţi o mână de ajutor acestui om ne puteţi contacta la adresa de mail focus@primatv.ro.