Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Moisei și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, după ce a fost spulberat,de pe trotuar de o mașină care a derapat. Imagini necenzurate! Vă pot afecta emoțional!

DISTRIBUIȚI

Accidentul s-a produs miercuri după-amiază în centrul localității maramureșene Moisei. Bărbatul e 60 de ani se deplasa pe trotuar, în calitate de pieton, în momentul în care din spate venea lansat un autoturism care fusese scăpat de sub control.

Bietul om a auzit scârțâitul roților și a apucat doar să întoarcă privirea spre mașina care venea spre el. N-a mai reușit să se dea la o parte din calea autoturismului, fiind lovit în plin și azvârlit la mai mulți metri distanță.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 21 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, din cauză cu nu a adaptat viteza la condițiile de drum, mașina a derapat și a intrat pe trotuar, unde l-a spulberat pe bărbatul de 60 e ani.

Eforturile medicilor care au ajuns de urgență la fața locului pentru a salva viața pietonului au fost zadarnice, acesta suferind leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, care a indicat că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă.