Un băieţel de cinci ani din Focşani a ajuns la spital, plin de vânătăi pe spate şi pe picioare! Tatăl lui este acuzat că l-a bătut crunt, iar motivul este halucinant: copilul a făcut greşit bastonaşele pe care le avea ca temă pentru acasă. Mama celui mic a mers la poliţie şi a anunţat ce s-a întâmplat

DISTRIBUIȚI

Un băieţel de cinci ani din Focşani a ajuns la spital, plin de vânătăi pe spate şi pe picioare! Tatăl lui este acuzat că l-a bătut crunt, iar motivul este halucinant: copilul a făcut greşit bastonaşele pe care le avea ca temă pentru acasă. Mama celui mic a mers la poliţie şi a anunţat ce s-a întâmplat! Acum cazul a intrat în atenţia autorităţilor. Vă avertizez că urmează un material cu un puternic impact emoţional!

Băieţelul de cinci ani locuieşte împreună cu fratele său de 14 ani şi cu părinţii lor în Focşani! Aseară, el îşi făcea temele primite la grădiniţă, câteva bastonaşe. Erau prea strâmbe, a strigat tatăl lui şi i-a cerut să le refacă. Obosit, sau poate neîndemânatic, copilul nu a reuşit să le facă mai frumos, ceea ce parcă l-a scos din minţi pe bărbat. L-ar fi lovit minute în şir, cu o curea. Abia când a venit de la serviciu, mama celui mic a aflat ce s-a întâmplat. L-a luat în braţe şi a fugit cu el la poliţie, unde l-a reclamat pe agresor. De acolo, a mers direct la spital.

Cei care cunosc această familie spun că şi băieţelul care acum are 14 ani a avut acelaşi tratament când era mic. De altfel, şi educatoarea de la grădiniţă recunoaşte că bărbatul este violent.

Reprezentanţii protecţiei copilului Vrancea au aflat şi ei ce s-a întâmplat şi au reacţionat imediat.

În cazul în care se va stabili că băieţelul de cinci ani este în pericol alături de tatăl său, atunci el ar putea fi dat în plasament de urgenţă, iar bărbatul decăzut din drepturile părinteşti. Deocamdată, i s-a întocmit dosar penal pentru violenţe în familie, loviri şi purtare abuzivă şi ar putea fi condannat la 2 ani şi 6 luni de închisoare.