Un avocat şi un asistent medical din Focşani pot spune că trăiesc două vieţi paralele! Ziua sunt la serviciu, printre dosare, instanţe, pacienţi şi instrumentar medial, dar seara se dedică total sportului! Antrenează zeci de pasionaţi de arte marţiale şi o fac gratuit! Iar pasiunea lor s-a transmis repede, aşa că elevii au ajuns să câştige sute de medalii la campionatele naţionale

DISTRIBUIȚI

Un avocat şi un asistent medical din Focşani pot spune că trăiesc două vieţi paralele! Ziua sunt la serviciu, printre dosare, instanţe, pacienţi şi instrumentar medial, dar seara se dedică total sportului! Antrenează zeci de pasionaţi de arte marţiale şi o fac gratuit! Iar pasiunea lor s-a transmis repede, aşa că elevii au ajuns să câştige sute de medalii la campionatele naţionale.

Dănuţ Pleşa Plugaru este avocat în Baroul Vrancea şi sensei la clubul de arte marţiale, unde este antrenor de kick thaibox. Iar Dan Rădulescu Scutaru este asistent medical principal la UPU Focşani şi senpai, instructor israeli krav internaţional şi kick- thaibox. Cum reuşesc să îmbine cele două meserii pe care le au, numai ei ştiu. Important este că reuşesc să o facă minunat, iar rezultatele lor sunt extraordinare. (aveti iluszratie cu fiecare dintre ei si la serviciu, nu numai la club)

Clubul la care cei doi antrenează are 60 de membri cu vârste cuprinse între 8 si 47 de ani. Printre ei este şi Andrei, campionul naţional din 2016 şi vicecampionul din acest an. De profesie, el este politist.

Unii merg la sală pentru a ajunge la performanţă, alţii să se elibereze de stresul de peste zi, iar alţii pentru că au nevoie de mişcare după cele 8-10 ore de lucru la birou. Când acul cântarului i-a aratat că ajuns la 115 kg Daniel, care este IT-ist, a decis să-şi schimbe modul de viaţă.

Pe lângă sportivii mari sunt şi o mulţime de copii. Pe ei, părinţii îi aduc aproape în fiecare zi.

Clubul din Focşani este afiliat Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact şi participă la toate competiţiile organizate de aceasta.