Udrea vrea mandat nou la Parlament

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea vrea un nou mandat de parlamentar. După ce a anunţat de nenumărate ori că nu vrea să mai facă parte din viaţa politică şi nu mai are de gând să intre în cursa alegerilor parlamentare, astăzi a venit marele anunţ. Va candida la alegrile din această iarnă, însă nu din partea PMP, ci independent. Şi planurile Elenei Udrea nu se opresc aici, ea vrea să câştige şi chiar să ocupe postul de preşedinte al comisiei SRI.

Implicată în mai multe dosare penale, Elena Udrea pare să treacă peste problemele cu legea şi se preocupă de cariera ei politică. Deşi nu intenţiona, cel puţin potrivit declaraţiilor ei să mai facă parte din noul set de parlamentari, astăzi, deputatul a făcut un anunţ şoc chiar la ieşirea din clădirea instanţei supreme de justiţie – va candida la alegerile din iarnă! 

Îşi doreşte să fie susţinută de fostul preşedinte Traian Băsescu, dar se pare că drumurile lor se vor despărţi. Şi nu este o speculaţie, este chiar afirmaţia Elenei Udrea.

Cât despre gestul fostului primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, gest copiat după al ei în parlament, Elena Udrea nu are ce să comenteze. 

Elena Udrea vrea să câştige un nou mandat, ba chiar să ajungă în  comisiea de control a SRI.