Udrea a radiat la nunta lui Prigoană Jr

DISTRIBUIȚI

Bucurie mare în familia Prigoană. Omul de afaceri a fost pentru prima dată.. socru mare. Fiul lui cel mare, Honorius, s-a însurat cu aleasa inimii lui, Corina, iar nunta a fost …parcă ruptă din filme. Bineînţeles, nu au lipsit invitaţii de seamă, printre care şi Elena Udrea. Dacă iniţial se spunea că ar fi naşa cuplului, Udrea s-a mulţumit doar cu postura de domnişoară de onoare.

Anul acesta a fost plin de evenimente fericite în viaţa lui Silviu Prigoană. După ce în primăvară, Silviu s-a căsătorit cu Mihaela, iată că fiul cel mare, Honorius, i-a urmat exemplul. În vară, s-a căsătorit civil, la Chicago, cu Corina, după o relaţie de nouă ani. Ieri însă, cei doi au trecut iar prin emoţii mari. Honorius şi Corina au făcut cununia religioasă la Bucureşti. 

Chiar dacă Honorius a strălucit într-un costum creat special pentru aceast eveniment de un designer renumit, mireasa a fost însă, în atenţia tuturor. Corina a purtat o rochie care a costat… cât o garsonieră. Mai exact, rochia de prinţesă, lucrată manual cu ornamente preţioase, a valorat, susţin tabloidele, nu mai puţin de …27.000 de euro. Iar asta nu este tot. Pantofii, bijuteriile şi accesoriile miresei au mai costat alte 10.000 de euro.

La biserică au participat doar 50 de persoane, printre care şi Elena Udrea, însoţită de iubitul ei, fotomodelul Adrian Alexandrov, în vârstă de doar 31 de ani.  Udrea a fost totuşi, pata de culoare, în rochia ei roz satinat, vaporoasă şi umflată de vânt. Totuşi, accesoriul care a sărit în ochi tuturor a fost inelul pe care Elena Udrea îl purta pe degetul inelar, despre care se zvoneşte că… ar fi chiar inelul de logodnă.

După ceremonia religioasă, distracţia s-a mutat la un restaurnat de fiţe din Bucureşti. Acolo şi-au făcut simţită prezenţa mai multe vedete printre care şi AnaMaria Prodan şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, Roxana Ciuhulescu şi Mugur Mihaiescu. Însă, atracţia serii a fost tot… Elena Udrea care la restaurant a schimbat rochia lungă roz, cu una neagră, scurtă, fără bretele. Rochia a fost evidenţiată când socrul mare … şi-a invitat cuscra la dans!

În rest, distracţia a fost în toi toată noaptea, iar atmosfera a fost întreţinută de Holograf.

De la acest eveniment a lipsit Adriana Bahmuţeanu, fosta soţie a lui Silviu Prigoană. Şi-a trimis însă copiii pe care-i are cu omul de afaceri, Maximus şi Eduard. Felicitările pentru Honorius le-a postat însă  pe facebook.

Silviu Prigoană însă a radiat de fericire, la braţul Mihaelei.