Udrea a început cursurile de master

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea a început cursurile masteratului la Facultatea de Teologie din Cluj! Cu emoţii mari, ca-n timpul studenţiei – după cum a mărturisit, dar îmbrăcată impecabil, aşa cum nu-şi permitea în acele vremuri -, a părut extrem de entuziasmată şi a mărturisit că abia aşteaptă să afle mai multe despre noul domeniu pe care îl va studia: consilierea pastorală şi asistenţa psihosocială.

Îmbrăcată sobru, în stil office, cu taior şi pantaloni de culoare neagră, Elena Udrea a coborât dintr-o maşină pe care niciun student nu şi-ar permite-o… A avut şofer personal, aşa că nu a trebuit să se preocupe de parcare. Şi poşeta era altfel decât cele pe care le poartă de obicei tinerele inscrise la cursurile de masterat… Scumpă, evident, şi ea.

Revenind la cursurile de master, Elena Udrea a mărturisit că a avut emoţii.

Întrebată dacă decizia de a face masterul tocmai la Cluj a fost influenţată de colegul de partid Adrian Gurzău, liderul Partidului Miscarea Populară din judeţ, Elena Udrea a spus că acesta nu a avut nicio legătură cu alegerea sa.

Şi, pentru că a început să studieze în domeniul teologiei, fostul ministru a apelat la termeni specifici, atunci când a fost întrebată despre situaţia sa juridică.

Elena Udrea a fost admisă la studile masterale ale Facultătii de Teologie Ortodoxă din Cluj în toamna acestui an. Colegii săi abia aşteaptă să o întâlnească.

Fostul ministru studiază consilierea pastorală şi asistenţa psihosocială pe unul dintre locurile bugetate