Ucisă de râșnița de cafea

DISTRIBUIȚI

Scene de groază într-un magazin alimentar din Vaslui. O femeie a murit după ce aparatul de cafea i-a explodat în faţă. Victima, care era şi patroana magazinului, a fost mutilată în urma deflagraţiei şi a fost transportată de urgenţă la spital. Din păcate, medicii n-au mai reuşit să o salveze. Femeia a lăsat în urmă doi copii.

Pompierii au fost chemaţi de urgenţă, după ce mai mulţi localnici dintr-un cartier din Vaslui au auzit o bubuitură puternică. Aparatul de râşnit cafeaua a sărit în aer, iar vânzătoarea, care se afla chiar în faţa lui a fost grav rănită. Cei care au văzut scena de scoşmar au povestit că femeia s-a ales cu tăieturi adânci pe o suprafaţă mare a corpului.

Cu toate eforturile medicilor, femeia nu a mai putut fi salvată, din cauza rănilor extrem de grave.

În timpul exploziei, în magazin, se afla şi o altă femeie care venise să-şi facă cumpărăturile. Clienta a supravieţuit deflagraţiei şi se află acum în afara oricărui pericol.

Apropiaţii uneia dintre victime spun că vânzătoarea ar fi vrut să bage în priză un aparat radio şi, cel mai probabil, atunci ar fi avut loc un scurtcircuit.

Irina Hâncu s-a stins la vârsta de 45 de ani şi a lăsat în urmă doi copii, unul de 16 şi unul de 5 ani. Soţul femeii munceşte de doi ani în Anglia. Bărbatul a fost anunţat despre tragedie şi urmează să se întoarcă în ţară.