Turiştii care au petrecut Crăciunul la munte au plecat acasă, dar în locul lor au venit cei care vor să prindă noul an pe pârtie. Gradul de ocupare în unităţile de cazare de pe Valea Prahovei este de aproape sută la sută, iar cele mai multe pachete au fost rezervate încă din vară

DISTRIBUIȚI

Turiştii care au petrecut Crăciunul la munte au plecat acasă, dar în locul lor au venit cei care vor să prindă noul an pe pârtie. Gradul de ocupare în unităţile de cazare de pe Valea Prahovei este de aproape sută la sută, iar cele mai multe pachete au fost rezervate încă din vară. Cele mai căutate au fost pensiunile, vilele şi hotelurile de până la trei stele, dar sunt şi clienţi care vor să petreacă o noapte memborabilă la un bal, într-un castel!

Cum pensiunea este situată lângă pârtia de schi din Buşteni, turiştii vor găsi în plus şi oferte la centrul spa. Un masaj, o saună sau o baie în jacuzzi vor fi binevenite după câteva ore petrecute în zăpadă. Ceva mai departe de pârtie sunt şi hoteluri de numai două stele, pentru turiştii mai puţin pretenţioşi, care vin la munte exclusiv pentru sporturile de iarnă.

Dar cine vrea să se simtă ca într-o poveste cu prinţi şi prinţese va merge la Castelul Cantacuzino. Oaspeţii vor fi aşteptaţi într-un decor din alte vremuri, în sala de bal, spre care priveşte dintr-un tablou, însuşi Nababul.

La castel, petrecerea va începe la ora 20 şi se va termina dimineaţă atunci când toţi petrecăreţii se vor retrage în carmere, pentru câteva ore de somn. Apoi administratorii pârtiilor îi aşteaptă pentru o nouă rundă de schi.