Trump, implicat într-un nou scandal

DISTRIBUIȚI

Noi acuzaţii şocante de hărţuire sexuală au apărut la adresa lui Donald Trump. După ce a fost în nenumărate rânduri acuzat pentru atitudinea sa defăimătoare la adresa femeilor, candidatul republican este implicat într-un nou scandal. Mai exact, două femei au declarat pentru un cotidian american că ar fi fost victimele unor abuzuri sexuale venite din partea miliardarului.

Aflat în cursa prezidenţială, Donald Trump riscă să pierdă teren în faţa rivalei sale Hillary Clinton. Două femei au scos la suprafaţă informaţii halucinante despre trecutul candidatului republican.

Deşi au trecut 3 decenii de la acel incident, amintirile continuă să o bântuie pe Jessica Leeds. Aşadar, femeia în vârstă de 74 de ani a decis că momentul adevărului a sosit. Aceasta a mărturist în faţa camerelor de filmat întreaga poveste.

Agresiunea sexuală ar fi avut loc în avion.

Jessica nu ar fi fost singura femeie hărţuită de Donald Trump. Rachel Crooks, o recepţioneră în vârstă de 22 de ani, a declarat că în 2005, se afla în faţa unui lift din clădirea Trump Tower când s-ar fi întâlnit cu candidatul republican. După ce ar fi făcut cunoştinţă, Trump ar fi început să o sărute.

Întrebat de acuzaţiile care i se aduc, Donald Trump a negat totul. Echipa de coordonare a campaniei electorale a respins acuzaţiile de abuz sexual atribuite acestuia, caracterizându-le ca fiind „o simplă născocire”.

Acestea nu sunt însă singurele acuzaţii aduse la adresa lui Donald Trump. O înregistrare video a scos la iveală declaraţii controversate ale candidatului la adresa unei fetiţe de doar 10 ani.

Antecedentele lui Donald Trump în ceea ce priveşte atitudinea sa faţă de femei continuă să scandalizeze.

Scandalurile în care este implicat Donald Trump acaparează presa internaţională şi să îi afectează candidatului campania electorală.