Trei bărbaţi au murit încercând să spele o cisternă care era folosită pentru transportul berii. Se pare că rezervorul avea o defecţiune, iar şoferul a încercat să o remedieze. A intrat înăuntru, dar nu a mai putut să iasă. Ceilalţi doi, angajaţi ai spălătoriei, l-au urmat, să vadă ce se întâmplă, dar nu şi-au imaginat nicio clipă că vaporii de alcool rămaşi în interior le vor fi fatali

DISTRIBUIȚI

Trei bărbaţi au murit încercând să spele o cisternă care era folosită pentru transportul berii. Se pare că rezervorul avea o defecţiune, iar şoferul a încercat să o remedieze. A intrat înăuntru, dar nu a mai putut să iasă. Ceilalţi doi, angajaţi ai spălătoriei, l-au urmat, să vadă ce se întâmplă, dar nu şi-au imaginat nicio clipă că vaporii de alcool rămaşi în interior le vor fi fatali. Toţi au fost scoşi afară de pompieri. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Tragedia s-a petrecut într-o spălătorie auto de pe marginea Drumului Naţional 6, în zona localităţii Cornea. Cisterna, cu numere de înmatriculare străine, fusese trasă în parcare, ca să fie spălată. Cei doi angajaţi, tată şi fiu, au început să bage apă în ea, dar din cauza unei defecţiuni, aceasta nu se mai evacua. Atunci, şoferul a intrat în rezervor şi a încercat să remedieze problema.

Imediat, un bărbat care a văzut ce se întâmplă a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Şi-a dat seamă că cei trei s-au asfixiat.

Unul dintre cei doi angajaţi ai spălătoriei, cel mai tânăr, era căsătorit şi avea 4 copii mici.