Tratată ca în Evul Mediu. Acasă, nu la spital. Vorbim de o fetiţă de 2 ani şi jumătate, care s-a opărit cu apă clocotită şi s-a ars de o sobă! În loc să cheme medicii, familia a atratat-o cu… ulei alimentar şi drojdie. În cele din urmă o rudă a tatălui a sunat la salvare, la mai bine de 24 de ore după ce copila s-a opărit

DISTRIBUIȚI

Tratată ca în Evul Mediu. Acasă, nu la spital. Vorbim de o fetiţă de 2 ani şi jumătate, care s-a opărit cu apă clocotită şi s-a ars de o sobă! În loc să cheme medicii, familia a atratat-o cu… ulei alimentar şi drojdie. În cele din urmă  o rudă a tatălui a sunat la salvare, la mai bine de 24 de ore după ce copila s-a opărit. Fetiţa a ajuns la spital cu arsuri de gradul III şi IV pe un sfert din corp. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Copila de doi şi jumătate s-a opărit după ce mama a plecat din casă şi a lăsat-o în grija fraţilor mai mici. Membrii familiei par însă să nu ştie exact cum s-a întâmplat totul.

Bărbatul povesteşte că era la muncă în momentul producerii nenorocirii , iar cănd a ajuns acasă a vrut să sune la ambulanţă, dar nu avea telefon.

Aşa că, împreună cu bunica,  a tratat copila cu leacuri băbeşti.

După mai bine de 24 de ore de chin, un văr al tatălui s-a îndurat de copilă şi a sunat la 112. Medicii de la Spitalul din Suceava  au fost îngroziţi când au văzut starea în care a fost adusă fetiţa. avea arsuri inclusiv pe faţă.

După ce au stabilizat-o, medicii  au trimis-o pe fetiţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Acum Protecţia Copilului Suceava face o anchetă ca să stabilească dacă fetiţa şi ceilalţi trei  fraţi pe care îi are pot rămâne în grija părinţilor.

Între timp, mama copilei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. Femeia le-a povestiut anchetatorilor că nu şi-a dus fetiţa la spital de teamă că ar putea fi trasă la răspundere.