TRATAMENTE REVOLUŢIONARE PENTRU PIELE

DISTRIBUIȚI

Când vine vorba de celulită, cicatrici post-acnee, fotoîmbătrânire sau pete pe faţă şi corp clinicile de înfrumuseţare au tot felul de soluţii. Însă, în multitudinea de oferte şi aparaturi cu care acest probleme pot fi date uitării, e greu să decizi ce este mai bine pentru pielea ta. Ultimele studii făcute de clinici din străinătate în colaborare cu universităţi celebre spun însă că o metodă revoluţionară este cea a terapiei cu microvibraţii compresive. 

În Italia, Spania şi Israel terapia cu microvibraţii compresive a fost un succes. Aparatele cu care pot fi realizate aceste proceduri au intrat şi pe piaţa de la noi şi fac furori printre românce.

Celulita, cicatricile post-acnee, fotoîmbătrânirea, petele sau multe alte probleme ale pielii pot fi tratate cu uşurinţă cu această tehnologie de aplaţie termomecanică, ce poate fi folosită pe orice zonă a corpului.

Aceasta este cheia în tratamentele cosmetice, spun esteticienii.

Aparatele minim invazive sunt cele mai căutate. Iar alegerea unui tratament facial sau corporal nu e un lucru tocmai uşor pentru că oferta este extrem de variată.

Un alt aspect care trebuie luat în calcul de femeile care sunt în căutarea unor tratamente revoluţionare este numărul şi tipul studiilor medicale care stau în spatele aparatelor şi terapiilor de ultimă generaţie.

Piaţa clinicilor de înfrumuseţare din România este o piaţă evaluată la câteva zeci de milioane de euro.