Traficant de droguri, găsit mort

DISTRIBUIȚI

Anchetă grea la Alba Iulia, unde procurorii trebuie să afle în ce condiţii a murit un tânăr cercetat pentru trafic de droguri. El a fost găsit inert pe un trotuar, nu departe de casă. A fost dus la morgă, unde legiştii urmează să îi facă autopsia. Rezultatul va cântări mult în acest caz, în care mama lui este convinsă că a fost ucis de cineva.

Călin Opriţa avea 30 de ani şi era cercetat într-un dosar de trafic de droguri. Era bănuit de anchetatori că făcea parte dintr-o reţea de traficanţi, destructurată de procurorii DIICOT Alba, în luna martie a acestui an. Aceştia menţionaseră, la acea vreme, că membrii grupării aduceau din Spania materia primă pe care o foloseau la fabricarea substanţelor interzise, într-ul laborator din oraş. Rolul lui Călin era destul de important, se pare, în toată această operaţiune, aşa că acum se afla sub control judiciar.

Sâmbătă seara a plecat la club, cu prietenii. La întoarcere, duminică dimineaţă, s-a prăbuşit pe trotuar, la câţiva metri de casă. Acolo a fost găsit mort.

Deşi primele date ale anchetei ar duce spre o supradoză de droguri, rudele lui Călin sunt convinse că cineva l-a ucis.

Totuşi, e posibil ca tânărul să fi avut un început de depresie. Într-una dintre ultimele sale postări pe facebook cerea ajutorul cuiva.. care să îi spună că totul va fi bine. (in cuttr captura) Pe corpul lui nu au fost găsite urme de violenţă.