Terorizaţi de câinii vecinului

DISTRIBUIȚI

Locuitorii unei localităţi din Dolj trăiesc, clipă de clipă, cu spaimă, din cauza a zeci de câini, aflaţi în curtea unui bărbat. Oamenii spun că patrupedele nu sunt hrănite  şi de aceea au devenit agresive. Mai mult, localnicii spun că în zonă s-a creat un focar de infecţie. Aşa că au alertat autorităţile, care încearcă acum să găsească soluţii.

Curtea unei bărbat din localitatea doljeană Breasta este de ani buni adăpostul a zeci de câini comunitari. Vecinii cred însă că proprietarul curţii nu hrăneşte animalele aşa cum ar trebui si în acest fel, câinii au ajuns să se mănânce între ei, dar şi să devină violenţi cu oamenii.

Omul spune că animalele nu-i aparţin şi că au fost aduse în curte de fosta lui iubită, care acum l-a părăsit. Bărbatul recunoaşte că nu are grijă aşa cum ar trebui de câini şi se plânge că a fost muşcat de animalele din propria curte.

Vecinii sunt revoltaţi şi spun că, uneori, sunt nevoiţi să se baricadeze în case, de teama animalelor.

Fosta iubită a bătrânului se apără şi spune că nu este lăsată să aibă grijă de patrupede.

Vecinii au cerut autorităţilor să intervină şi să îi scape de acest coşmar. Poliţia animalelor şi oamenii legii au analizat situaţia şi au constatat că patrupedele trăiesc în condiţii greu de imaginat.

Acum, se caută soluţii ca animalele să fie luate şi duse într-un loc sigur.