Tehnologie şi modă la Paris

DISTRIBUIȚI

Săptămâna modei de la Paris culminează cu mult-aşteptata prezentare a casei Chanel. Karl La-ger-feld, directorul creativ al acesteia, propune o colecţie futuristă, în care feminitatea e învăluită în tehnologie. La eveniment a participat, aşa cum era de aşteptat, o pleiadă de vedete şi de copii ai acestora, la fel de faimoşi.

O prezentare a secolului XXII. Colecţia primăvară-vară 2017 a Chanel a adus tehnologia pe podium. Modelele au defilat înconjurate de servere, pe acordurile ritmate ale muzicii electronice.

Culorile folosite sunt vesele, deschise, iar şepcile au conferit colecţiei un aer urban. Accesoriile – în special genţile sunt ornate cu LED-uri luminoase sau alcătuite din componente de calculator.

Cântăreţul Usher l-a felicitat personal pe Lagerfeld.

De la eveniment nu putea lipsi Carla Bruni-Sarkozy, model, interpretă şi fostă primă doamnă a Franţei.

Dovadă că gusturile bune se transmit peste generaţii, cântăreaţa Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, a venit la prezentare cu fiica sa, Frances Bean.

După încheierea prezentării, fotografii s-au îngrămădit să o pozeze pe Lily-Rose Depp, fiica actorului american Johnny Depp şi a actriţei franceze Vanessa Paradis.