Teatrul, o lume a provocărilor

DISTRIBUIȚI

Lumea teatrului este o lume a sentimentelor, o lume plină de provocări unice. Anul acesta, Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti prezintă valoarea din acest moment a teatrului autohton, prin cele 40 de spectacole româneşti şi poartă totodată spectatorii spre trăiri necunoscute şi sentimente nedescoperite încă. Alături de tinere talente ale momentului vom regăsi pe scena festivalului actori consacraţi precum Maia Morgenstern sau Oana Pelea.

Maia Morgenstern va urca pe scena festivalului în spectacolul „La ordin, Fuhrer!”, spectacol în care interpretează rolul unei austriace, adeptă a nazismului.

Actriţa nu renunţă însă nici la poziţia de spectator.

Tot în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, actriţa Oana Pellea va nterpreta, în spectacolul „Efectul razelor gamma asupra crăiţelor lunatice” rolul unwi mame singure. Spectacolul prezintă relaţia complicată dinte generaţii.

Pentru Oana Pelea teatrul a fost, este şi va fi un mod de viaţă.
În cele zece zile de festival, vor fi puse în scenă zeci de piese, iar organizatorii spun că iubitorii de teatru care vor fi prezenţi la evenimente vor fi părtaşi la unul dintre cele mai frumoase şi importante evenimente culturale din România.