Suspecta de crimă de la metrou rămâne în arest preventiv. Este decizia pe care au luat-o astăzi magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti. În faţa judecătorilor, femeia a declarat că este în greva foamei şi că vrea să fie confruntată cu prima victimă, tânăra pe care a vrut să o arunce pe şinele de tren în staţia Costin Georgian

DISTRIBUIȚI

Suspecta de crimă de la metrou rămâne în arest preventiv. Este decizia pe care au luat-o astăzi magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti. În faţa judecătorilor, femeia a declarat că este în greva foamei şi că vrea să fie confruntată cu prima victimă, tânăra pe care a vrut să o arunce pe şinele de tren în staţia Costin Georgian, dar care a reuşit să se salveze. Înainte de a fi dusă în instanţă, Magdalena Şerban a atacat trei gardieni în Spitalul Penitenciar Jilava şi a spart tot ce i-a ieşit în cale în celula în care se afla.

Magdalena Şerban nu a reuşit să îi convingă pe judecătorii Curţii de Apel să o plaseze în arest la domiciliu sau sub control judiciar. În sala de judecată, ea a fost incoerentă şi nu şi-a recunoscut fapta. Despre tânăra pe care a împins-o şi a reuşit să se salveze a spus că a fost o îmbrânceală. În legătură cu cea pe care a ucis-o, Magdalena a mărturisit că a fost o altercaţie şi că nu ar fi văzut când a căzut pe şine. Victima asculta muzică la căşti şi… a deranjat-o. Femeia suspectată de crimă a mai spus că este în greva foamei şi a cerut să fie confruntată cu cea care a supravieţuit. În tot acest timp, din boxa acuzaţilor mai mulţi arestaţi au strigat „criminala!”. Magistraţii au decis ca ea să rămână în continuare în arest preventiv. Însă, nici în spatele gratiilor femeia nu pare să se dezmintă. În urmă cu două zile, ea a spart tot ce i-a ieşit în cale în celulă şi a atacat doi gardieni.

Scena din Spitalul Penitenciar Jilava se putea termina într-un mod tragic dacă în ajutorul gardiencelor nu săreau şi ceilalţi angajaţi. Magnalena Şerban urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ atunci când a comis faptele de la metrou.