Surpriză pentru micii patinatori

DISTRIBUIȚI

Şi dacă iarna se apropie cu paşi repezi, autorităţile din Timişoara le-a pregătit o surpriză copiilor. Au deschis deja patinoarul din Parcul Copiilor şi i-au anunţat pe cei mici că în fiecare după-amiază, până la ora 18, se pot bucura în voie de gheaţă, gratuit. Trebuie doar să vină cu patinele de acasă. Vestea cea mai bună este că acest patinoar va fi deschis tot anul!

Aşa arată patinoarul făcut de primăria din Timişoara, cu aproape o jumătate de milion de lei, din bani publici. 100 de mici patinatori se pot bucura simultan de gheaţă. Autorităţile se gândesc, totuşi, să facă un program şi pentru adulţi.

Cei care se ocupă de întreţinerea suprafeţei alunecoase spun că talpa ascuţită a patinelor trebuie să fie ştearsă cu o cârpă, înainte de utilizare, aşa încât să nu se împrăştie aşchii metalice. Deocamdată, în zonă, nu există un centru de închiriere a echipamentelor.

Cei care au încercat deja patinoarul s-au declarat mulţumiţi.

Pe acest patinoar sintetic poate patina la temperaturi cuprinse între -40 şi +40 de grade celsius. Asta înseamnă că va funcţiona pe tot parcursul anului.