Sunt mici şi nu întotdeauna cu părinţii alături! Boala îi încearcă iar soarta nu le este prietenă ! Pentru ei putem uita de problemele de zi cu zi, de o ceartă cu un coleg sau cu…partenerul. Copiii merită tot ce este mai bun

DISTRIBUIȚI

Sunt mici şi nu întotdeauna cu părinţii alături! Boala îi încearcă iar soarta nu le este prietenă ! Pentru ei putem uita de problemele de zi cu zi, de o ceartă cu un coleg sau cu…partenerul. Copiii merită tot ce este mai bun. Şi sunt mulţi cei care conştientizează acest lucru şi îşi rup din timpul lor mai ales pentru că prin spitalele de la noi sunt încă foarte mulţi copii ”uitaţi” de părinţi ! Pentru ei…taxiul cu bomboane, nu este niciodată ocupat şi vine la orice oră !

El este…Cristi! A fost taximetrist  şi  îşi întâmpina clienţii cu bomboane.  Aşa s-a născut ideea Taxiului cu Bomboane – maşina-minune burduşită cu jucării, costume şi dulciuri pentru copiii care au nevoie de ajutor.

Şi într-adevăr, zâmbetul de pe buzele copiilor este de-a dreptul molipsitor. Costumaţi în clovni, prinţese şi îngeraşi, am pornit spre saloanele copiilor din Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

După ce toţi copiii au primit dulciuri…vine vremea poveştilor.

Oamenii cu suflet bun, care vor să fie parteneri în fapte bune şi să le împartă un zâmbet copiilor mai puţin norocoşi, pot face o donaţie pentru Taxiul cu Bomboane.Copiii sigur le vor dărui în schimb…zâmbete.