SPULBERATĂ PE TRECEREA DE PIETONI

DISTRIBUIȚI

Imagini terifiante la Târgovişte, unde o femeie a fost lovită de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni! Martorii spun că şoferiţa vinovată avea viteză şi că n-a frânat deloc în momentul în care s-a apropiat de zebră. Asta deşi pe prima bandă era deja oprită o maşină, ca să dea prioritate. Victima a fost aruncată în aer câţiva metri, dar a scăpat cu viaţă. Acum este internată la Spitalul din Târgovişte, cu multiple traumatisme. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Accidentul s-a petrecut lângă Complexul Muzeal Curtea Domnească, din Târgovişte, unde lucra femeia. Tocmai terminase programul şi plecase spre casă. Când a ieşit din curtea instituţiei, s-a oprit pe trotuar, la trecerea de pietoni, şi a aşteptat ca maşinile să îi acorde prioritate. Imediat ce prima a oprit, ea a păşit pe zebră şi a început să alerge…

Femeia a suferit un traumatism cranian grav şi mai multe leziuni şi a fost trasportată de urgenţă la spitalul din Târgovişte, cu ambulanţa.

Şoferiţa care a lovit-o pe angajata Complexului Muzeal Curtea Domnească este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.