ȘOC! CONTROLOR RATB AMENINȚĂ CĂLĂTORII IN TRAMVAI

DISTRIBUIȚI

Toată povestea la FOCUS 18:00 pe Prima Tv:

Scene de-a dreptul oripilante într-un tramvai, din capitală. O tănără prinsă fără bilet a fost ţinta violenţelor şi injuriilor venite din partea unei femei controlor. Mai mulţi călători i-au luat apărarea dar s-au trezit şi ei în mjlocul scandalului în care angajata regiei de transport în comun pare că nu cunoaşte alte cuvinte, în afară de cele care nu pot fi redate la televizor. Dovadă, imaginile ce urmează.

Incidentul a avut loc într-un tramvai care circula pe linia 7, în zona Giurgiului – Piaţa Eroii Revoluţiei.

Obligaţia controlorului este să ceară ajutorul poliţiei în aceste situaţii. Însă femeia care era controlor pe tramvaiul 7 nu doar că nu a apelat poliţia însă s-a gândit că este mai bine să îşi facă dreptate singură. Şi nu oricum, a împins-o pe tănăra călătoare şi a folosit un limbaj jignitor, imposibil de reprodus.

În apărarea tinerei au sărit alţi călători, care au fost vizaţi apoi de injuriile controlorului ratb.

Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, când tramvaiul a oprit în staţie şi oamenii au coborât, femeia controlor s-a repezit la bărbatul cu care se certase şi l-a lovit cu piciorul în spate.

În tramvai mai erau şi alţi controlori care se pare că nu au luat parte la scandal, însă nici n-au intervenit să o liniştească pe colega lor. După vizionarea imaginilor pe internet, conducerea ratb s-a autosesizat.

Reprezentanţii RATB spun că toti controlorii urmează cursuri de perfecţionare şi relaţionare cu oamenii. Judecând însă după aceste imagini, unii controlorii par imposibil de cizelat