Singură şi lipsită de dragostea părinţilor, o adolescentă de doar 17 ani din Dâmboviţa a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un mod cumplit… Fata era crescută de bunică, după ce mama a lăsat-o în marternitate şi a plecat în străinătate alături de soţul ei. Adolescenta i-ar fi spus bunicii că în ultima vreme se simte slăbită, însă nimeni n-a prevestit tragedia care avea să urmeze

DISTRIBUIȚI

Singură şi lipsită de dragostea părinţilor, o adolescentă de doar 17 ani din Dâmboviţa a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un mod cumplit… Fata era crescută de bunică, după ce mama a lăsat-o în marternitate şi a plecat în străinătate alături de soţul ei. Adolescenta i-ar fi spus bunicii că în ultima vreme se simte slăbită, însă nimeni n-a prevestit tragedia care avea să urmeze. Anchetatorii încearcă acum să afle ce a împins-o pe fată la gestul extrem. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Ioana era tot timpul cu zâmbetul pe buze şi toţi apropiaţii o descriu ca pe o copilă liniştită şi responsabilă. Ascundea se pare o durere surdă care ar fi măcinat-o puţin câte puţin. Copila n-a avut parte de un cămin cald. Părinţii au părăsit-o, la doar câteva zile de la naştere. Alături i-a fost doar bunica. Bătrâna a luat-o din materniate şi a crescut-o aşa cum a putut. În urmă cu câteva zile, Ioana i-a spus femeii că se simte rău aşa că bunica a programat-o pentru un control medical. De dimineaţă, bătrâna a plecat împreună cu Ioana spre cabinetul medical, însă pe drum fata s-a răzgândit şi la medic a ajuns doar bunica care i-a luat fetei o scutire medicală. Când s-a întors acasă, bătrâna şi-a găsit nepoata fără suflare.

Părinţii fetei sunt plecaţi în străinătate. Deşi anchetatorii n-au găsit niciun bilet de adio, apropiaţii cred că dorul de ei şi singurătatea ar fi putut să o împingă pe tânăra de 17 ani la gestul extrem.

Psihologii explică dramele prin care trec copiii abandonaţi.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate ce a determinat-o pe fată să părăsească această lume într-un mod cumplit.