Simona Halep s-a întors acasă!, după ce a pierdut finala Australian Open. Ea a fost aşteptată de fani cu flori, pe Aeroportul Henri Coandă. Jucătoarea de tenis le-a oferit, în schimb, fanilor zâmbete şi le-a răspuns jurnaliştilor la trei întrebări. Halep a venit în ţară însoţită de mama ei şi de antrenorul Andrei Pavel

DISTRIBUIȚI

Simona Halep s-a întors acasă!, după ce a pierdut finala Australian Open.  Ea a fost aşteptată de fani cu flori, pe Aeroportul Henri Coandă. Jucătoarea de tenis le-a oferit, în schimb, fanilor zâmbete şi le-a răspuns jurnaliştilor la trei întrebări. Halep a venit în ţară însoţită de mama ei şi de antrenorul Andrei Pavel.

Simona Halep nu a dorit să fie aşteptată în Salonul Oficial, ci să i se permită să părăsească aeroportul pe un terminal obişnuit. Fanii au întâmpiant-o pe sportivă cu flori. „Eşti minunată” , au strigat ei… şi au aplaudat-o pe româncă minute în şir.

După finala de la Melbourne, sportiva a fost spitalizată din cauza deshidratării pentru aproximativ cinci ore.

Tatăl tenismenei a declarat că Simona este bine şi că a făcut doar o perfuzie de magneziu. Însă, durerile dobândite de-a lungul turneului au costat-o titlul.

Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, de daneza Caroline Wozniacki în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi va coborî pe poziţia a doua a clasamentului WTA. Adversara ei de sâmbătă va fi noul lider mondial.