Show-ul Victoria’s Secret, cea mai aşteptată prezentare de modă a anului, a avut loc la Shanghai, în China. Îmbrăcate doar în jenjerie intimă, cele mai frumoase femei din lume au defilat pe podium, acompaniate de muzicieni care au cântat live

DISTRIBUIȚI

Show-ul Victoria’s Secret, cea mai aşteptată prezentare de modă a anului, a avut loc la Shanghai, în China. Îmbrăcate doar în jenjerie intimă, cele mai frumoase femei din lume au defilat pe podium, acompaniate de muzicieni care au cântat live. A 22-a ediţie a prezentării a fost impresionantă, dar nu a fost lipsită de mici „probleme”, peste care modelele au trecut cu graţie.

Zeci de modele alese pe sprânceană au defilat pentru Victoria’s Secret, în primul show al companiei organizat în China. Fundalul sonor a fost asigurat de patru artişti: Leslie Odom, Miguel, Jane Yhang şi Harry Styles. Se zvoneşte că acesta din urmă a fost iubitul a trei dintre modelele care au participat la prezentare.

Unul dintre cei mai cunoscuţi „îngeri” este brazilianca Alessandra Ambrosio, o veterană a acestor prezentări. Frumoasa în vârstă de 36 de ani a anunţat că evenimentul de anul acesta este ultima defilare Victoria’s Secret la care va participa.

Spectacolul nu a fost lipsit de momente stânjenitoare. Modelul chinez Ming Xi a căzut în timp ce defila, purtând un costum vaporos. Tânăra s-a ridicat însă imediat, în aplauzele spectatorilor. Şi Bella Hadid a avut un mic „accident” în timp ce dansa pe scenă. Lenjeria intimă pe care o purta părea că nu vrea cu niciun chip să stea locului. Anul acesta, înaintea evenimentului s-a iscat un scandal, după ce mai multe modele nu au primit viza de intrare în China. Printre acestea se numără şi sora Bellei, Gigi Hadid. Chiar şi fără ea, spectacolul a trebuit să continue.