Sfârşit tragic pe o şosea din Galaţi. Un bărbat a pierdut controlul volanului şi şi-a condus copilul adoptiv şi cumnata spre moarte

DISTRIBUIȚI

Sfârşit tragic pe o şosea din Galaţi. Un bărbat a pierdut controlul volanului şi şi-a condus copilul adoptiv şi cumnata spre moarte. A intrat în depăşirea unui tir şi nu a apucat să vadă o groapă de pe carosabil. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. Soţia şi fiica şoferului au fost şi ele rănite, dar sunt în stare stabilă. Familia se întorcea de la Galaţi, acolo unde a fost cel mic la medic.

Mai bine de o oră s-au chinuit medicii de la SMURD şi cei ai Ambulanţei resuscitând o femeie şi un copilaş de doar 4 ani.

Din păcate, nici pentru femei şi nici pentru copil nu s-a mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat peste 45 de minute.  Şoferul, aproape că implora cerul în acest timp, lângă copilul pe care, fără să vrea, l-a ucis.

Oamenii care au asistat la producerea accidentului spun că şoferul a încercat să depăşească un tir, a intrat în groapă şi nu a mai putut redresa maşina.

Familia se întorcea de la Galaţi unde a fost cu cel mic la un medic. Mai aveau doar 30 de kilometri până acasă, însă maşina, dar mai ales destinele celor doi s-au frânt.

La Spitalul de Urgenţă pentru Copii şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă  au ajuns în cele din urmă fiica şi soţia şoferului cu ambulanţele.

Poliţiştii fac ancheta dar deocamdată datele sunt generale deşi au făcut măsurători în zona gropii şi au marcat-o

Urmează ca ancheta să stabilească cauzele accidentului. Circulaţia a fost parţial blocată în zonă peste două ore.